avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... initiala sotului in act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

initiala sotului in act de vanzare cumparare

Am o mostenire de recuperat de la anrp conform legii 9/1998 o casa si teren din Durostor. Marea problema este ca bunica mea in actul de vanzare-cumparare a casei si terenului a folosit numele ei dar initiala dintre nume si prenume nu este initiala tatalui ei ci a sotului. Iar anrp-ul s-a legat de aceasta chestie spunind ca nu este una si aceeasi persoana.
Va rog ajutati-ma cu un sfat cum pot demonstra ca este una si aceeasi persoana?desi am anexat la dosar si o poza cu casa impreuna cu bunicii mei:sorry:
Cel mai recent răspuns: silangel69 , utilizator 15:02, 29 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune radumaier radumaier Buna ziua, Am mostenit impreuna cu fratele meu,in urma decesului ambilor parinti, o casa cu terenul aferent, la tara. Casa si terenul sunt inscrise in CF, ... (vezi toată discuția)
Drept sau nu olympya olympya buna ziua. va rog ,sa-mi raspunde-ti la o intrebare: tatal meu s-a mutat in casa bunicii.El fiind unul din mostenitori impreuna cu matusa mea. Tata s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme acte casa dupa decesul socrului gavroche83 gavroche83 Buna ziua! Va cer ajutorul pentru lamurirea unor probleme legate de actele unei case in mediul rural ce apartine parintilor sotiei mele. Poate neclar pana ... (vezi toată discuția)