avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul varsta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul varsta pensionare

Lucrez din anul 1983, luna septembrie,deci am aproape 32 de ani de munca neintrerupta.Am lucrat o perioada de 5 ani si 7 luni in termocentrala,ceea ce inseamna grupa a II a de munca. Beneficiez de ceva reducere la varsta de pensionare? Si care ar fi varsta mea de pensionare?
Am uitat sa specific ca sunt femeie.
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: doinageo , utilizator 15:06, 20 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Data nasterii este 14/11/1964
~ Conținut șters la cerere ~
1964 luna noiembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie conform legii nr. 263/2010 LarionClaudia LarionClaudia Mama mea vrea sa se pensioneze si are : 55 ani si 7 luni, are o vechime de aproape 36 de ani, 4 ani de grupa a 2-a si 3 copii. Se poate pensiona anticipat sau ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii.... czerankati czerankati Buna , m-am nascut la 17 sept 1961 , am vechime in munca 37 ani , din care in grupa a II-a 20 ani si 11 luni.As vrea sa stiu , cand ma pot pensiona ? Sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta teodorina teodorina Buna ziua, Lucrez din anul 1977 luna decembrie pana in prezent 2011 luna iulie, in aceasta perioada am 10 ani lucrati in grupa a II-a de munca cu 70%. Va rog ... (vezi toată discuția)