avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reducerea perioadei de supraveghere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reducerea perioadei de supraveghere

in mai imi expira pedeapsa de 4 ani cu suspendare dar mai am inca 4 ani de supravegher adica pana in2019 exista vreo cale de reducere sau eliminare a supravegherii?
Cel mai recent răspuns: zahariadan , utilizator 00:56, 5 Aprilie 2015
4 ani cu suspendare? Inseamna ca pedeapsa este pe vechiul cod penal.
Nu, nu se poate diminua termenul de supraveghere.
dar unde as putea incerca macar?
Daca vi s-au dispus masuri de supraveghere, inseamna ca trebuie sa va prezentati la serviciul de probatiune, puteti sa intrebati si acolo daca referatul intocmit de ei are valoare in decizia instantei in ceea ce priveste termenul sau adresati o cerere judecatorului delegat cu executarea (ar fi bine prin avocat), dar parerea mea este ca nu se pot modifica decat anumite obligatii.
oricum va anut ce rezolv in mai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate să-mi scadă pedeapsa? Bogdantinel Bogdantinel Bună seara În urmă cu fix un an, am fost judecat la Mangalia pentru conducerea unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice unde am primit drept ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 3 ani cu suspendare lipsire de libertate Julian24 Julian24 Daca am fost condamnat in 2011 la 3 ani cu suspendare sub supraveghere si termen de incercare 6 ani ...Beneficiez de legea mai favorabila cu Noul cod penal ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare sau amanare john9090 john9090 Buna Seara, Poate sa ma lamureasca cineva si pe mine concret care este diferenta intre o sentinta cu amanarea executarii pedepsei si una cu ... (vezi toată discuția)