avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesionare chirie apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesionare chirie apartament

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intro problema. Detin un apartament si doresc sa-l inchiriez pe numele fiului meu. Mentionez ca acesta nu figureaza in actul de proprietate. Va rog sa-mi explicati, care este forma prin care se poate face actul de inchiriere. Este posibila cesionarea chiriei?
Buna seara,

inchirierea nu poate sa o faca decat daca detine locatiunea cu un titlu, si daca in acel titlu este prevazut ca are dreptul de a inchiria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant pt spatiu comun darkrider darkrider Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Undeva la ultimul etaj al unui bloc exista un apartament care are regim juridic de spatiu comun. Intr-o ... (vezi toată discuția)
Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. jotunder jotunder Bună ziua. Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. Fiind în șomaj, nu pot completa declarația 212 către ANAF pentru plata impozitului pe venit ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)