avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Micsorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Micsorare pensie alimentara

Buna ziua ,

Doresc sa depun cerere de miscorare pensie alimentara .
Care sunt articolele cf Cod Civil care trebuiesc invocate ?
Cererea se depune la Registratura Judecatoriei unde a fost procesul pe fond sau la Curtea de Apel unde s-a dat hotararea irevocabila a divortului si s-a stabilit pensia alimentara ?
Am citit ca pot sa invoc si art 534 pentru compensarea perioadei de vara cat copilul este la mine.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Partaj mirela 2 mirela 2 Buna ziua, am o mare problema, de aceea am nevoie de sfaturi si ajutor. Sa va povestesc. Am introdus in oct 2008 actiune de divort cu incredintare minori si ... (vezi toată discuția)
Data executare pensie intretinere Negru Negru buna ziua.stiu ca am mai intrebat, im cer mi de scuze dar vreau sa fiu sigura;azi am primit comunicarea de la divort si sincer va spun sint foarte fericita.am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv urgent andra-celia andra-celia buna ziua, pensia alimentara se plateste doar retroactiv sau se poate plati si de la data ramanerii definitive a procesului de divort?va multumesc (vezi toată discuția)