avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Administrator judicar pentru o societate in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Administrator judicar pentru o societate in faliment

Buna ziua,
As dori sa stiu cum pot sa ma demit din calitatea de administrator numit de Tribunal intr-o societate in curs de faliment.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CIBE , utilizator 15:48, 1 Aprilie 2015
Art.60 in cazul in care administratorul desemnat prin incheiere pronuntata in camere de consiliu fara citarea partilor refuza numirea ,acesta are obligatia de a notifica instanta ,in termen de 5 zile de la comunicarea numirii.

Judecatorul sindic va sanctiona cu amenda 500 - 1000 necomunicarea in termen a refuzului !

Rar am auzit asta dar cred ca trebuie sa te duci la registratura cu o notificare privin refuzul sa o inregistrezi si cam asta e tot .
De ce ? nu practici ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul judiciar al unei societati comericale aflate in insolventa poate fi tras la raspundere ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Si daca da cum ?Daca actionarii societatii nu mai pot recupera nimic din valoarea actiunilor detinute, el poate fi tras la raspundere ? (vezi toată discuția)
Schimbare lichidator iulianavoicu iulianavoicu cererea de schimbare lichidator se depune direct la registratura la tribunal, sau trebuie intai depusa o copie in BPI ?? (vezi toată discuția)
Dacă nu pot găsi lichidatorul firmei (nu răspunde la telefon, ... adelina1popovici adelina1popovici Dacă nu pot găsi lichidatorul firmei (nu Răspunde la telefon, nu îl găsesc niciodată la birou) , nu am informații despre creanțele SRL-ului pe care ... (vezi toată discuția)