avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prescriere cheltuieli asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prescriere cheltuieli asociatie de proprietari

Va rog sa ma lamuriti daca exista in legislatia la zi vreo prevedere care sa prescrie plata unor sume aflate pe listele de plata a contributiei la cheltuielile comune ale asociatiei de proprietari,avind vechime mare de neplata? Unele sume sunt pentru lucrari de reparatii de prin 2006. In asociatia din care fac parte sunt astfel de sume trecute intr-o rubrica pe lista de intretinere si care nu se vede ca se mai platesc.Dar altfel de sume cum ar fi chelt. de judecata,etc ?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:19, 31 Martie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala intretinere ContSters255863 ContSters255863 Sunt chirias intr-un apartament din Bucuresti, fara acte legale. La lista de plati de pe luna curenta a venit sa platesc, in suma de 100 RON, reparatii terasa. ... (vezi toată discuția)
Chirias vs propietar Livingston Livingston Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cine plateste inlocuirea usilor si geamurilor( cu termopane,,) la un bloc, chiriasul sau propietarul.Mai jos am ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii asociatie de proprietari migota migota am cerut administratorului si presedintelui sa-mi dea in scris valoarea fondului de reparatii pt apart 2camere unde locuiesc de 30ani si in toata aceasta ... (vezi toată discuția)