avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract inchiriere

Buna ziua
In urma decesului soacrei mele a ramas un apartament pentru care nu am facut sucesiunea inca
Doresc sa-l inchiriez si as dorii sa stiu cum fac contractul de inchiriere si sa-l inregistrez la fisc
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:54, 30 Martie 2015
Pentru a inchiria un bun trebuie sa fii proprietarul acelui bun. Trebuie facuta succesiunea si apoi puteti inchiria.
Nu aveti calitatea sa incheiati formalitatile de inchiriere apartament al carui proprietar nu sunteti si nici nu detineti procura din partea proprietarului de drept
Initial dezbateti succesiunea ,dupa care in baza certificatului de mostenitor puteti intocmi contract de locatiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament. boby99y boby99y Buna ziua. In situatia in care inca nu s-a deschis sucesiunea in cazul a 2 mostenitori, cum pot inchiria un apartament din cele 2 existente in masa ... (vezi toată discuția)
Cum sa inchiriez un spatiu fara sa fiu proprietar auricius auricius Am mostenit un spatiu comercial de la parinti(decedati ambii),dar nu am facut succesiunea(lipsa bani), am domiciliul in c.i. acolo(este un apartament cu 3 cam ... (vezi toată discuția)
Inchirere fara succesiune marynus77 marynus77 Buna ziua, In urma decesului defunctului meu tata, am fost toti mostenitorii la notar unde am facut declaratii de acceptare a succesiunii, dar nu am ... (vezi toată discuția)