avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cu cate zile inainte se face o cere de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cu cate zile inainte se face o cere de concediu comform planificarii

cu cate zile inainte se face o cere de concediu comform planificarii de la inceput de an ..?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 31 Martie 2015
O astfel de prevedere ar trebui sa existe in regulamentul intern al angajatorului.

In practica intalnita, in reg.intern al unor angajatori o astfel de solicitare se face cu 5 zile inainte de data inceperii CO. Alti angajatori accepta ca cererea sa se faca si cu o zi inainte de a se intra in CO.
si daca vreau sa fac cu 2 luni inainte e posibil ?
asta am zis-o in caz ca nu vrea sa imi dea concediu sa am timp sa umblu ptr acest drept la alte institutii
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
adita100a, utilizator
Este posibil.
poate spune ca este prea devreme sau trebuie sa imi dea un raspuns?
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
adita100a, utilizator
Nu putem sa ne substituim gandirii acelui angajator.
Tot din practica intalnita va spun ca sunt angajatori care pun rezolutii pe cererile de CO. Altfel spus, dupa depunerea cererii de acordare a CO fie angajatorul comunica rezolutia data, fie salariatul merge si afla ce s-a decis cu cererea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna Geani0 Geani0 Daca solicit o zi din concediu de odihna,cu cat timp inainte trebuie sa-mi fac cererea,ca angajatorul sa fie obligat sa o aprobe? (vezi toată discuția)
Zile de co oprite din invoiri.buna ziua! la firma la care lucrez se practica următoarea procedura: ... gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua! La firma la care lucrez se prqctica următoarea procedura: pentru fiecare plecare mai devreme, in caz de nevoie iti faci cerere de invoire ( ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna balina82 balina82 imi pot lua 1 zi aferenta concediului de odihna si sa fac cererea dupa? (vezi toată discuția)