avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Va rog daca imi poate spune cineva daca am facut un credit cu BI fara sa pun nimic gaj .Am platit cit am avut serviciu am fost dat afara cind aveam55 ani nu am mai putut sa ma angajez.Din cauza stresului am facut Diabet am mai facut si Tensiune cine sa ma angajeze.Acum am 60 ani ma ameninta o firma de recuperari ca imi ia casa ce pot face va rog daca poate cineva sa imi spuna trebuie sa imi pun streangu de git sau sa mor ca un ciine pe strada pentru 9000 de lei.Ma poate da afara din casa casa este cumparata inpreuna cu sotia care sa despartit de mine zicindumi ca ramine pe drumuri din cauza mea. Va rog daca imi puteti raspunde.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 30 Martie 2015
deseu a scris:
facut un credit cu BI fara sa pun nimic gaj

Chiar daca nu ati pus nimic "gaj" (adica garantie), totusi in astfel de cazuri, dupa lege, ati gajat cu intregul dvs. patrimoniu (printre care si casa), este adevarat ca va poate lua casa.
Incercati sa o vindeti dvs inainte sa v-o ia, in cazul in care nu puteti plati.


deseu a scris:

Ma poate da afara din casa casa este cumparata inpreuna cu sotia care sa despartit de mine zicindumi ca ramine pe drumuri din cauza mea.

Cum s-a despartit? A fugit de acasa sau a bagat divort? Este important de stiut daca ati facut partajul sau nu, caci daca nu ati facut, executarea urmeaza alta procedura fata de cealalta situatie.
Incercati sa negociati incheierea unui angajament de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal Mihai Dulgheru Mihai Dulgheru Buna ziua caut si eu un raspuns la o intrebare si sper sa primesc cel mai bun raspuns sau sfat si dupa ce voi vedea raspunsul cel mai conplet si de intelesul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu patriciutza patriciutza Buna ziua , am facut un imprumut la o casa de ajutor reciproc si am garantat imprumutul cu o masina . Nu am mai platit de ceva timp si m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Parasirea domicililui Plumb979@gmail Plumb979@gmail Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa ... (vezi toată discuția)