avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

nu am respectat indicatia indicatorului de circulatie STOP, provocand un accident de circulatie fara victime, nu au fost plangeri, dosarul a fost clasat mi s.a suspendat permisul pe 90 zile...mi.a fost dat si o dovada de circulatie, fara a primi vre.o amenda....este posibil sa primesc? :)
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
burlacu_, utilizator
Cel mai recent răspuns: burlacu_ , utilizator 19:27, 31 Martie 2015
SALUT. in cazul dumneavoastra va recomand urmatoare chestie. Dupa expirarea dovezi de 15 zile pe care ati primito daca victima sau victimile nu au depus plangere si aveti o suspendare de 90 de zile este bine sa numai prelungiti acea dovada si sa asteptati cele 90 de zile de suspendare pt a va putea lua permisul cat mai repede. AMENDA NU VETI MAI PRIMI
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)
Eliberare dovada inlocuitoare permis auto danbilzerian danbilzerian Buna ziua, In urma unui accident pe care l-am provocat in urma cu aproximativ 100 de zile m-am ales cu un dosar de cercetare penala, si cu permisul de ... (vezi toată discuția)
Accident in valabilitatea dovezi CristianJ CristianJ Buna dimineata, In data de 18.08.2015 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50km/h pe o perioada de 90 de ... (vezi toată discuția)