avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termenul de depunere a intampinarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termenul de depunere a intampinarii

am citit pe un forum despre termenul depunerii intampinarii, vreau sa stiu cu siguranta: pot depune intampinarea chiar direct in fata instantei la primul termen? eu mai am o zi la dispozitie pana la termen
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
daryaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: daryaa , utilizator 14:25, 31 Martie 2015
De regula toate inscrisurile la dosar se depun cu 5 zile inainte de termen ,astfel incat completul de judecata sa aiba posibilitatea sa analizeze toate documentele
Incercari sa comunicati documentele direct la registratura instantei,prin fax sau prin email
Se poate depune intampinarea si la prima infatisare ,dar cealalta parte in proces va cere amanare pentru a lua act sai a pregati raspunsul la intampinare.
Multumesc! Daca nu am depus inaintare, iar maine 1 aprilie am procesul pot cere instantei amanare pentru a-mi gasi un aparator? si daca imi acorda un nou termen si nu vin cu aparator dar depun inscrisuri in termen, este vreo problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)
Depunere inscrisuri cu 2 zile inaintea procesului? ken ken Tatal meu este intr-un proces cu asociatia de proprietari pentru achitarea unui debit. Primul termen este miercuri. A depus intampinarea si inscrisurile ... (vezi toată discuția)
Invocarea tardivitatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua Am invocat , la termenul trecut, tardivitatea depunerii intampinarii intrucat nu a fost depusa cu 5 zile inaintea termenului de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)