avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere inscrisuri cu 2 zile inaintea procesului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere inscrisuri cu 2 zile inaintea procesului?

Tatal meu este intr-un proces cu asociatia de proprietari pentru achitarea unui debit. Primul termen este miercuri. A depus intampinarea si inscrisurile necesare in termenul legal.

Acum insa a mai gasit cateva chitante de plata partiala a debitului si, intre timp, de la momentul depunerii intampinarii si pana astazi a mai facut cateva plati.

La primul termen de judecata nu va fi prezent, fiind plecat din tara.

Intrebarea este daca inscrisurile respective (copii ale chitantelor) pot fi depuse la registratura luni, cu 2 zile inainte de primul termen al procesului. Pot sa le depun si eu, chiar daca nu sunt parat sau trebuie sa fie depuse neaparat de tatal meu? Daca raspunsul este negativ, ar putea fi trimise prin curier, la expeditor fiind trecut tatal meu? Sau pot fi trimise prin email sau fax?

Multumesc foarte mult pentru ajutor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2017
ken, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 12:27, 17 Iunie 2017
Le puteti trimite prin email specificand nr. dosarului si numele tatalui dvs. S-ar putea ca instanta sa nu le ia in calcul avand in vedere ca datele chitantelor e dupa data depunerii intampinarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a intampinarii daryaa daryaa am citit pe un forum despre termenul depunerii intampinarii, vreau sa stiu cu siguranta: pot depune intampinarea chiar direct in fata instantei la primul ... (vezi toată discuția)
Durata intampinare doriangray doriangray Buna ziua! Am primit o cere de chemare in judecata, de fapt nu stiu cum sa-i spun , cineva m-a reclamat la tribunal, sectia civila , deci nu la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Invocarea tardivitatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua Am invocat , la termenul trecut, tardivitatea depunerii intampinarii intrucat nu a fost depusa cu 5 zile inaintea termenului de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)