avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Marfa returnata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Marfa returnata

Buna seara,
Un magazine de piese auto vinde unui client o piesa pentru un auto. Incaseaza banii si emite bon fiscal. Clientul constata ca piesa nu este cea care o doreste si o returneaza insa a doua zi. Vanzatorul are obligatia de inapoia banii si nu are dacat banii din casa de marcat. Clientul nu este curios de unde se iau banii,el are nevoie de ei imediat.Evident ca va fi minus de casa daca in clipa aceea intra in magazin un organ de control. Care considerati ca este procedura corecta?Acelas lucru este si in cazul in care returnez o haina.

Alte discuții în legătură

In ce conditi nu se poate returna un produs nou myagh86 myagh86 Buna seara. Doresc sa cumpar o piesa noua pentru masina, am fost la mai multe magazine de piese auto, vanzatori de acolo au spus ca piesa de care am eu nevoie ... (vezi toată discuția)
Nir intreprindere individuala aurah aurah va rog sa imi dati un raspuns Buna seara.am o intrebare..Incep cu:am o intreprindere individuala neplatitoare de TVA, prestari servicii(service auto), dar si ... (vezi toată discuția)
Completare factura manug manug Buna ziua.Am un magazin de piese auto si m-ar interesa ,la facturare,daca pot scrie la denumire doar piese auto sau ar trebui specificata fiecare piesa in ... (vezi toată discuția)