avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general completare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

completare factura

Buna ziua.Am un magazin de piese auto si m-ar interesa ,la facturare,daca pot scrie la denumire doar piese auto sau ar trebui specificata fiecare piesa in parte,bonurile din casa de marcat sunt eliberate doar cu" piese auto".Sper ca nu este nicio problema.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:45, 7 Iulie 2011
Inscrieti pe factura fiecare produs pe care il vindeti. Dvs. nu acordati garantie pieselor auto? In cazul in care una din piesele vandute se strica(se defecteaza) cum face cumparatorul dovada ca este achizitionata de la magazinul Dvs.? Si apoi daca pe bonul fiscal scrie"piese auto", cum vreti sa fie scazuta gestiunea.? Dupa parerea mea in casa de marcat trebuiau introduse reperele respective pe baza unui cod cu denumire si pret unitar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate partida simpla IOANBRADEA IOANBRADEA BUNA ZIUA! Daca am un magazin de piese auto(comert cu amanuntul)si livrez marfa unei firme persoana juridica care este consumator final, trebuie sa eliberez ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac cu casa de marcat la un magazin de piese auto? ContSters132838 ContSters132838 buna ziua.. am o intrebare, cum fac cu casa de marcat intr-un magazin de piese auto? nu as putea sa bag toate codurile deoarece exista 1 mil de chitibusuri.. ... (vezi toată discuția)
Nir intreprindere individuala aurah aurah va rog sa imi dati un raspuns Buna seara.am o intrebare..Incep cu:am o intreprindere individuala neplatitoare de TVA, prestari servicii(service auto), dar si ... (vezi toată discuția)