avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum sa fac cu casa de marcat la un magazin de piese ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum sa fac cu casa de marcat la un magazin de piese auto?

buna ziua.. am o intrebare, cum fac cu casa de marcat intr-un magazin de piese auto? nu as putea sa bag toate codurile deoarece exista 1 mil de chitibusuri.. Am inteles ca se poate da prin casa de marcat doar un bon in care sa fie trecuta doar valoarea, nu si produsul + factura daca se cere. ma puteti ajuta? multumesc.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 08:36, 3 Martie 2010
trebuie sa va apara denumirea fiecarui produs atat pe bonul fiscal cat si si pe factura ... insa puteti folosi un pc cu soft specializat pt a scana codurile de bara ... este mai scump comparativ cu casa de marcat, dar este necesar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se dau codurile pentru casa de marcat? onlyandree onlyandree la un magazin de posete, bijuterii si cosmetice. trebuie sa dau cod pt fiecare geanta, cercei, margele, farduri, rujuri etc, in parte sau pot sa dau cate un ... (vezi toată discuția)
Completare factura manug manug Buna ziua.Am un magazin de piese auto si m-ar interesa ,la facturare,daca pot scrie la denumire doar piese auto sau ar trebui specificata fiecare piesa in ... (vezi toată discuția)
Cum alcatuiesc lista de produse pt casa de marcat ancutze ancutze Buna ziua! Am un showroom de mobilier de lux. Catalogul cupinde mai multe colectii, deci exista multe coduri de produse in catalog (functie de colectie, de ... (vezi toată discuția)