buna ziua.. am o intrebare, cum fac cu casa de marcat intr-un magazin de piese auto? nu as putea sa bag toate codurile deoarece exista 1 mil de chitibusuri.. Am inteles ca se poate da prin casa de marcat doar un bon in care sa fie trecuta doar valoarea, nu si produsul + factura daca se cere. ma puteti ajuta? multumesc.
trebuie sa va apara denumirea fiecarui produs atat pe bonul fiscal cat si si pe factura ... insa puteti folosi un pc cu soft specializat pt a scana codurile de bara ... este mai scump comparativ cu casa de marcat, dar este necesar
Completare factura
manug
Buna ziua.Am un magazin de piese auto si m-ar interesa ,la facturare,daca pot scrie la denumire doar piese auto sau ar trebui specificata fiecare piesa in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.