avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune\\"drepturi succesorale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune"drepturi succesorale

Locuiesc impreuna cu sotia si baiatul meu in apartam parintilor mei decedati mama in 2002 tata in 2013 am fost 3 mostenitori din care unul a renuntat la toate drepturile prin 2 declaratii notariale iar acum am ramas eu cu un nepot din partea unui frate decedat si vrea neaparat sa facem succesiunea si sa vindem apartamentul ca sa-si ia dreptul 50% dar eu am investit bani in acest apartament si solicit o suma de bani pt a merge mai departe cu care nepotul nu este de acord.ce sanse am eu sau nepotul meu?este valabila o declaratie notariala din partea nepotului prin care se angajeaza ca la vanzarea casei sa-mi dea suma de bani pretinsa de mine ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:38, 31 Martie 2015
trebuie facut partaj. daca va intelegeti la notar daca nu in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune buna ziua, am următoarea situație: dupa moartea ... ela2008 ela2008 Succesiune Buna ziua, Am următoarea situație: Dupa moartea părinților mei și a fratelui meu (părinții doar pe noi ne a avut eu si fratele decedat), ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma... Danny22tm Danny22tm Mama mea are un apartament cu 3 camere,tatal meu a murit acum 3 ani,in apartament locuiesc eu cu mama si cu sotia...fratele cu sotia lui au plecat in gazda in ... (vezi toată discuția)
Mostenire liviughita liviughita Tatal meu a decedat in 2001,el a fost casatorit legal cu mama mea din 1970. Dupa decesul tatalui meu ,am dezbatut mostenirea cu mama ,si conform legii a fost ... (vezi toată discuția)