avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Card sanatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Card sanatate

Mamei mele i-a fost eliberat cardul de sanatate pe numele avut inainte de casatorie.
Desi este vaduva de 32 ani, nu si-a schimbat numele preluat dupa casatorie.
Din documentarea intreprinsa, am inteles ca, celor care si-au pierdut, deteriorat, ori si-au schimbat numele in mod deliberat, pe baza unei solicitari scrise si a platii contravalorii cardului initial emis, li se vor elibera alte carduri duplicat.
In speta mamei mele, nevinovata de eroarea produsa la editarea cardului, cum se procedeaza si cine suporta cheltuielile?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:21, 31 Martie 2015
Probabil ca in evidentele medicului de familie mama dvs. a ramas cu numele de fata de aici confuzia. Ar trebui sa mergeti la medicul de familie si dansul sa incerce sa medieze pe langa casa de sanatate. Cu toate ca daca taxa este obligatorie sunteti convins ca dvs. veti suporta cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume carnet conducere zuzixzuzik zuzixzuzik Buna ziua. M-am casatorit in urma cu un an. Nu am solicitat inca emiterea unui carnet de conducere pe noul nume. Carnetul este inca valabil, expira in 2019. Nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Schimbare card de sănătate Sirbumaria19 Sirbumaria19 Buna ziua! Eu și soțul meu ne-am schimbat recent domiciliul, in Municipiul București, este neapărata nevoie sa schimbam și cardurile de sănătate, la ... (vezi toată discuția)