avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot beneficia de indemnizatia pt crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot beneficia de indemnizatia pt crestere a copilului?

buna ziua,sunt studenta la id si insarcinata in luna a2a dar si cu un alt copil de 2 ani in crestere.cum as putea sa beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului?am inteles citind mesajele de pe forum ca facultatea nu ma ajuta la nimic,avand in vedere ca mai am un copil nu am putut munci si cotiza .insa eu realizez ceva venituri din vanzarile prin cataloage de la domiciliu(avon,oriflame,etc).m-ar ajuta cu ceva sa declar aceste venituri?unde trebuiesc declarate?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:23, 24 Iunie 2009
Cu adeverinta de la facultate ca urmati cursuri de zi si certificatul de nastere al copilului adresati-va directioiei pentru protectia copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil nicogala nicogala Buna ziua, Am fost angajata pe o perioada de 2 ani, pana la 1 octombrie 2012, de cand urmez cursurile unei facultati de stat, la zi. Sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru mamă studentă. Elenaioana18 Elenaioana18 Sunt studentă în anul 3 de facultate, cu învățământ la zi, urmând să îmi dau licența pe 3 iulie. În luna septembrie, cam în jurul datei de 20, ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? an_na123 an_na123 buna ziua Am absolvit o facultate de stat la ID cu licenta in iunie 2011. Am nascut la sfarsitul lui august si acum sunt inscrisa la o facultate particulara ... (vezi toată discuția)