avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua!

daca am fost executat silit de catre biroul de credit mai pot solicita imprumut de la banca?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 14:20, 1 Aprilie 2015
Biroul de credit este o institutie care colecteaza informatii privind activitatea de creditatare nu face executari silite.
Depinde:

1. De numarul de zile de intarziere inregistrate;
2. Cand ati fost executat silit (inteleg ca raportarea executarii silite a fost facuta la biroul de credit)
3. Daca ati achitat sau nu restanta - daca nu ati achitat, numarul de zile de intarziere curge in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita prima casa RazvanStefanRadu RazvanStefanRadu Buna ziua, Am avut o restanta la un credit de prima casa ( ultima plata a fost inregistrata pe 20 februarie cand aveam 2 rate restante, iar la momentul ... (vezi toată discuția)
Termen prescris raoul26 raoul26 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la actiunile de prescriere? Nu am gasit foarte multe detalii despre asta pe ... (vezi toată discuția)