avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC calculata gresit. Se aplica legea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC calculata gresit. Se aplica legea amnistiei?

buna ziua,
sunt o mamica aflata in cresterea copilului si ma confront cu urmatoarea situatie, pe care, daca este posibil, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez. In luna august 2014, am nascut cel de-al doilea copil, fiind o suprapunere de concediu ( ma aflam in concediu de crestere copil, pt primul copil, pana la 5 ian 2015), am beneficiat de stimulentul de 600 lei. In februarie am primit instiintare de la AJPIS, sa restitui suma de 503 lei ( atribuiti in plus, in luna decembrie) in termen de 15 zile, fiind o greseala de calcul a functionarilor. banuiesc ca voi mai primi inca o astfel de instiintare aferenta lunii ianuarie. se poate aplica legea amnestierii fiscal, in acest caz? ce trebuie sa fac???? multumesc
Cel mai recent răspuns: nicolalu , utilizator 16:23, 9 Aprilie 2015
va multumesc din nou! toate cele bune!
se pare ca in realitate lucrurile nu stau chiar asa. am fost la ajpis pt a depune cererea/ contestatia, dar mi s-a spus de catre o functionara ca nu este posibil sa nu restitui banii.....cand s-a facut ,,cheia,, programul a afisat ca s-au atribuit in plus 503 lei. legea amnistiei fiscale se aplica pt greselile de plata facute pana in 2014....????
Nu va luati dupa ce va spun cei de la AJPIS, au obligatia sa va inregistreze contestatia.

Daca nu v-o primesc, depuneti-o prin posta cu confirmare de primire.
buna ziua, din nou. daca au trecut cele 30 zile in care puteam depune contestatia, o mai pot depune? adica, decizia de impunere a fost redactata pe 2. 03. 2015 si a ajuns in posesia mea pe 11.03.2015.
multumesc!
Ultima zi de contestare este 14.04.2015.

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf, pentru recuperare debit ajpis nicolalu nicolalu Buna ziua, Revin cu o intrebare legata de data aceasta, de somatia primita de la Anaf. Dupa ce in ianuarie am primit din partea AJPIS o decizie de impunere ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatia pentru ccc sau greseala de virament bancar? aris80 aris80 Buna ziua, Am primit prin posta in data de 08.08.2014(data de pe plic ) o decizie din iulie 2014 de suprapunere Icc cu alte venituri.(pe anul 2013) Conform ... (vezi toată discuția)
Legea privind amnistia indemnizatiei materne danacla danacla Buna ziua, As dori sa stiu daca noua lege privind amnistia mamelor este valabila si pentru mine. Copilu a implinit 2 ani in iulie 2014 iar eu am inceput ... (vezi toată discuția)