Am fost inselata de un lichidator autorizat care a primit acum doi ani onorariul integral pentru dizolvarea asociatiei al carei presedinte sunt si nu a facut absolut nimic de atunci. Impreuna cu ceilalti membri fondatori ai asociatiei am hotarat sa dizolvam asociatia in baza art .57 din OUG 26/2000, unde se prevede desemnarea unui lichidator. In urma unei hotarari judecatoresti din 7.06.2013 s-a admis cererea de dizolvare a asociatiei si i s-a dispus lichidatorului sa faca publicarea dizolvarii si sa depuna memorandumul si bilantul.... Lichidatorul a primit personal un exemplar al hotararii judecatoresti, dar nu a facut nimic de atunci . De cate ori am luat legatura personal sau telefonic cu el mi-a spus ca nu are inca timp , ca o sa faca, ca. dureaza...si asa ma amana de 2 ani..alta data mi-a spus ca a facut aproape tot , dar nu poate sa imi arate nimic...In ultima discutie in care i-am spus ca ma duc la politie daca nu imi spune clar care e situatia mi-a spus ca nu mai vrea sa fie lichidatorul asociatiei, sa imi gasesc pe altcineva si sa il las in pace...dar banii inapoi nu mi-i poate da.. Ce pot sa fac? este obligat lichidatorul sa duca la bun sfarsit lichidarea asociatiei din moment ce a incasat onorariul? Daca renunta, primesc banii inapoi sau este ales un alt lichidator...pe acesta cine il plateste insa? unde ar trebui sa ma adresez?..
(2) In cazul dizolvarii prevazute de art. 57, lichidatorii vor fi numiti de catre adunarea generala, sub sanctiunea lipsirii de efecte juridice a hotararii de dizolvare.
De curiozitate ce numar de inregistrare are dosarul si la ce tribunal ?
Dosarul are nr 20078 la judecatoria sectorului 3. lichidatoarea a fost numita de adunarea generala.Ce insemna mai exact sub sanctiunea lipsirrii de efecte juridice a hotararii de dizolvare? va multumesc anticipat pentru raspuns
si inca o intrebare..au voie lichidatorii sa tipe la clienti si sa spuna ca dac nu le convine ii pot schimba....cine o poate trage la raspundere pe aceasta doamna care nu vrea sa imi raspunda la telefon sau urla la mine la telefon?
Desfiintare ong
Alexx15
Buna ziua!
Sunt membru fondator al unei Asociatii non-profit si doresc sa o inchid, atat eu cat si ceilalti 2 membri.
Va rog sa imi spuneti daca, pe langa ... (vezi toată discuția)