avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa Gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa Gestiune

Buna ziua, sunt gestionar la un depozit de materiale de constructii. Am descoperit ca am o lipsa in gestiune de aproximativ 15000 dupa un inventar facut din curiozitate.
Ce ar fi de facut.
Conducerea ma acuza ca am furat.
Nu mai vreau sa lucrez la ei nici macar o zi.
Ce e de facut in acest caz.
Sunt obligat sa platesc aceasta lipsa?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 1 Aprilie 2015
Buna seara,
Daca ati avut singur acces la gestiune veti raspunde pentru paguba produsa. Daca au mai avut acces si altii la gestiune, atunci veti raspunde fiecare in masura in care a contribuit la producerea pagubei.
Puteti sa va dati demisia, dar incetarea c.i.m. nu va exonereaza de raspundere pentru prejudiciul cauzat angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar in lipsa mea adelinaflo adelinaflo Daca in cazul in care am avut gestiune si mi-am dat demisia, mi se poate imputa o lipsa constatata la un inventar facut dupa 14 zile, timp in care alti ... (vezi toată discuția)
Acuzatie pe nedrept ContSters378311 ContSters378311 Buna seara! As dori sa va intreb daca se poate acuza un fost angajat, care a demisionat acum patru luni de zile,ca are lipsa in gestiune,dupa ... (vezi toată discuția)
Lipsa inventar-litigiu in munca xfiles xfiles Buna ziua! De peste 1 an de zile am fost angajat al unui magazin de telefonie mobila, iar acum,dupa ce am incetat colaborarea, au facut un inventar si ... (vezi toată discuția)