avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Protectie dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Protectie dupa divort

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie.
Persoana X are un sot violent si tot timpul face scandal, dorind sa.si protejeze fica si pe ea insasi vrea sa divorteze si sa faca partaj. Se incapataneaza sa imparta curte (ca sta la tara) pe jumatate si sa.si vada de viata ei. In cazul in care ea divorteaza si isi va ingradi propietatea care o va primi in urma partajului, poate primi protectie in caz ca fostul sot ii va viola domiciliu find aresiv atat fizic cat si verbal?
Cum se procedeaza in astfel de cazuri???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:45, 1 Aprilie 2015
Cititi legea, scrie pas cu pas in ce conditii si cum trebuie procedat. Sigur ca poate obtine, trebuie sa probeze insa ca e in stare de pericol.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unui divort finalizat cu 2 copii minori,copii avand ... ANDRA210221 ANDRA210221 In cazul unui divort finalizat cu 2 copii minori,copii avand domiciliu la casa construita in timpul casatoriei intre mine si fostul sot fiind bun comun,. ... (vezi toată discuția)
Copil violent major dat afara din casa ce cale sa urmez? tudor5200 tudor5200 Am o fata majora care dupa divort,sa intors in casa parinteasca,acum face presiuni pe mine sa vand casa in fiecare zi,cearta ,scandal,sare la bataie,am chemat ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu cu copil minor Heisenberg1919 Heisenberg1919 Buna ziua. As vrea sa stiu de la dvs. cum s-ar proceda cel mai bine si mai sigur pentru mama si pentru copil in cazul in care aceasta a parasit domiciliul ... (vezi toată discuția)