avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copil violent major dat afara din casa ce cale sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copil violent major dat afara din casa ce cale sa urmez?

Am o fata majora care dupa divort,sa intors in casa parinteasca,acum face presiuni pe mine sa vand casa in fiecare zi,cearta ,scandal,sare la bataie,am chemat politia,salvarea la fel ,pompierii.

Este abuziva violenta,amenintari cu moartea zilnic,ma trezeste de la ora 3,de la 5,toata lumea e terorizata din casa,fostul sot a facut puscarie pentru droguri de mare risc.Probabil a consumat/consuma etnobotanice.

Care e calea legala de urmat.

Am fost la politie sa fac plangere pentru violare de domiciliu,mi-au spus ca nu se poate,decat rezolvare prin tribunal,cu evacuare este corect?

Art.224 nu era valabil?Fata are alta adresa in buletin.Varsta 33
Sotia decedata ,nu este facuta succesiunea.Eu am 69 de ani.

Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2019
tudor5200, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 08:57, 3 Iunie 2019
Dacă e violentă cereți la Judecătorie un ordin de protecție.
Ordin de protectie pt a rezolva macar temporar situația eventual plângere penală
Evacuare în civil nu aveti cum fără să dezbateti succesiunea, sa faceti partajul etc.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Solicitați în instanță emiterea unui ordin de protecție cf art 23 din legea 217/2003, formulați plângere penală direct la Parchet (pt un concurs de infracțiuni).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fiu Naegu Alexandrina Naegu Alexandrina Fiul meu se droghează ,de 3 ani mi-a vândut tot din casa ,îmi fură banii ,e violent ,mă terorizează zilnic să-i dau bani de droguri ,nu muncește ,am ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine ordin de protectie in afara familiei? lidia01 lidia01 Sunt presedinte asociatie proprietari. O familie ale carei datorii catre intretinere neachitate in ultimii 10 ani au ajuns la peste 100.000 lei au fost ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca se poate pune un ordin de restrictie ... Octombrie0 Octombrie0 Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate pune un ordin de restrictie la politie pentru un tata trecut cu liniuta in certificat. Ideea e ca nu am timp de jocuri ... (vezi toată discuția)