avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca se poate suspendarea CIM ,conf art. 54,concediu fara plata, pe o perioada de 4 zile, pentru toti angajatii firmei si cum se procedeaza in acest caz, se poate face o decizie colectiva sau doar decizii individuale, in cat timp se poate opera in Revisal si daca este nevoie de adunarea actionarilor.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 1 Aprilie 2015
Se fac decizii individuale care se vor opera in REVISAL in termen de 20 de zile lucratoare de la data suspendarii.
Multumesc! Vroiam sa va mai intreb daca se fac decizii ,angajatii trebuie sa fac cererea de concediu fara plata?
In practica, acordarea unor CFP se face in baza unei solicitari a salariatului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ortanda ortanda Buna ziua, Legea da dreptul la 30 zile calendaristice pentru concediul fara plata, deci sunt incluse si zilele de sambata si duminica. Angajatul poate semna ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)