avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare inregistrare cim la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare inregistrare cim la ITM

am introdus CNP ul la verificare asigurare SANATATE mi s-a raspuns ca nu sunt asigurat deshii contabilul ma asigura ca transmis pe REVISAL - ce alta modalitate cunoashtetzi in afara de a intreba direct la ITM -
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:20, 1 Aprilie 2015
REVISAL-ul cu PIAS - Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate nu au nicio legatura de preluare a datelor.

Vedeti daca s-au depus declaratiile lunare, D112.
Buna ziua,
Mergeti la Casa de Sanatate. Daca este vorba de o firma care nu a mai avut angajati va trebui ca angajatorul sa incheie un Contract de asigurare (colectiva) cu Casa de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pachet minimal asigurat cnas kamytza01 kamytza01 buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate. La scanarea cardului de sanatate de catre medicul de familie am aparut in baza de date cnas ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis ... Cashmere Cashmere Bună ziua! În anul 2021 august, m.am \"angajat\" cu un asa zis contract de munca pe nedeterminat... Luna aceasta am descoperit ca nu am asigurarea medicala ... (vezi toată discuția)
Salariatii de la societatile noi nu apar si asigurati la sanatate Dragos Dimitrescu Dragos Dimitrescu Buna ziua Un caz care se repeta de ceva vreme: Am facut formele de angajare a mai multor persoane pentru mai multe societati nou infiintate (transmis corect ... (vezi toată discuția)