avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prescriere datorii
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prescriere datorii

Am avut de platit TVA din anul 2000.L-am achitat in intregime in anul 2008 iar acuma platesc penalizarile in rate la ANAF.As dori sa stiu daca aceasta datorie nu s-a prescris.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 11:43, 1 Aprilie 2015
Buna ziua,
Mai mult ca sigur termenul de prescriptie s-a intrerupt, ANAF trimitand cate o citatie cu datoriie pe care le aveati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de catre o societate recuperatoare !!!! andreea00deea andreea00deea BUNA ZIUA VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU O PROBLEMA. IN ANUL 2008 AM PRIMIT DE LA [editat] O NOTIFICARE PRIN CARE IN TERMEN DE 5 ZILE SA ACHIT SUMA DE 8000 ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica termenul de prescriptie coraina80 coraina80 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu o nelamurie. Pentru un card de credit, ultima rata a fost achitata in Nov 2008 si intre timp datoria a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita alina260 alina260 Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)