avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca la acelasi angajator pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca la acelasi angajator pe perioada nedeterminata...

Buna ziua!

Spuneti-mi va rog, calea legala pentru schimbarea locului de munca la acelasi angajator pe perioada nedeterminata. Mi s-a propus sa ma mut la alt departament, insa nu imi este foarte clar. Eu doresc acest lucru, dar vreau pe perioada nedeterminata; este secretariatul institutiei, este nevoie de mine acolo si mie imi place acest loc de munca. Eu sunt angajata pe alt post, insa ma pricep foarte bine la secretariat ... Spuneti-mi cum se poate proceda cel mai bine, sa nu am surprize mai tarziu... Eu vreau aceasta mutare definitiva, angajatorul este de acord - va rog sa ma ajutati sa o fac asa cum trebuie...!

va mutumesc!!!
Cel mai recent răspuns: cunostinta , utilizator 11:49, 1 Aprilie 2015
Vedeti Codul Muncii, art. 41, si anume:
(1) Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
(3) Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
a) durata contractului;
b) locul muncii;
c) felul muncii;
d) condiţiile de muncă;
e) salariul;
f) timpul de muncă şi timpul de odihnă.

In speta, se va incheia un act aditional de mdoficare a c.i.m. care va cuprinde : modificarea locului muncii si modificarea duratei c.i.m.
In noul act aditional cu modificari, se poate trece "perioada nedeterminata"?
C.i.m. pe ce durata este incheiat?
Pe durata nedeterminata.
lucrez din 1999 in institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata muncii avo22 avo22 Buna ziua, am un contract de munca incheiat pe durata determinata. Il prelungesc in nedeterminata. Modific durata prin act aditional. Conform ITM nu se ... (vezi toată discuția)
Contract pe eprioada determinata suciugeorgeta suciugeorgeta Am un salariat cu contract pe perioada determinata si as vrea sa-i fac prelungire prin act aditional ...dar sa-i fac pe perioada nedeterminata....cu ce articol ... (vezi toată discuția)
Salariu incadrare danielailis danielailis Buna ziua, As dori sa aflu daca este legal ca in cadrul unei firme sa mi se faca transfer in alt departament pe motiv ca mi s-a desfintat postul anterior ,iar ... (vezi toată discuția)