avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sfat Cumparare Auto (Certificat Fiscal)
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sfat Cumparare Auto (Certificat Fiscal)

Doresc sa cumpar o masina de la o persoana . Persoana respectiva nu este proprietarul masinii in cartea de identitate , a cumparat-o de un an de la altcineva , a declarat-o la taxe si impozite dar la politie nu a mai fost declarata. El a spus ca imi ofera fiscalul vechi , de la fostul proprietar, si un fiscal nou de la dansul.

Intrebarea mea este :
Eu nu am nevoie de un fiscal nou si de la fostul proprietar ? E valabil si cel vechi (de un an de zile) daca masina a fost trecuta la primarie pe numele celui de la care vreau sa cumpar masina?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:50, 1 Aprilie 2015
Daca vanzatorul a achitat obligatiile aferente bun mobil,nu este necesar certificat fiscal nou din partea proprietarului din actele masinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)