avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executarea autoritatii parintesti de catre un parinte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executarea autoritatii parintesti de catre un parinte ajunge la curtea de apel sau se termina la tribunal?

]Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Am o fetita de 7 ani dintr-o relatie de concubinaj, fetita mi-a fost incredintata in anul 2010, iar in anul 2014, am obtinut printr-un proces la judecatorie executarea autoritatii parintesti de catre mine(mama), pentru ca tatal nu isi dadea acordul ca , copilul sa se stabileasca in alta tara..Tatal a facut apel ta tribunal., termenul este peste o luna As vrea sa stiu daca tatal are sanse sa castige la tribunal si daca procesul va ajunge si la curtea de apel sau se va termina la tribunal. Mentionez ca tatal este in spania si viziteaza copilul o data pe an, iar eu m-am casatorit si vreau sa ma stabilesc cu fetita in Germania la sotul meu., care sta si lucreaza acolo.
De 6 luni tatal nu a platit pensia alimentara, I-am facut plangere penala si apoi a platit.are vreo relevanta, ma ajuta asta la tribunal?

PS In hotararea data la judecatorie, se mentioneaza ca tatal este in spania iar mama vrea sa se stabileasca in Germania alaturi de sotul ei.....iar din acest motiv copilul ar fi crescut de bunici, si din acest motiv judecatorul a hotarat ca nu este in interesul minorului sa creasca cu bunicii si ar tb sa mearga cu mama.in germania
As vrea sa stiu daca tatal are sanse sa castige la tribunal si daca procesul va ajunge si la curtea de apel sau se va termina la tribunal
Multumesc
Asteprt raspunsul dumneavoastra!

Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
mirela_iuliana_81, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata ... Ioana-oana Ioana-oana Buna dimineata,vreau sa va adresez o intrebare,eu sunt plecata in Italia de la inceputul anului(ianuarie 2021)am o minora de 7 ani pe care am crescut-o eu , ... (vezi toată discuția)
Imi vreau copilul aproape... fanelirina fanelirina nici nu stiu cum sa incep........ sunt divortat si am o fetita de 8 anisori ramasa in custodia mamei....... pe scurt....... locuiesc in spania de aproape 6 ... (vezi toată discuția)
Nora a plecat la munca teetw116 teetw116 Buna ziua!Nora mea plecat la munca in Germania,si chiar din prima saptamana,s-a culcat cu patronul!A urmat alti barbati,iar acum traieste cu o ... (vezi toată discuția)