avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual primeste atributii in plus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual primeste atributii in plus

Buna ziua
As dori sa stiu daca unei persoane angajata pe un post contractual intr-o institutie publica i se pot atribui si alte sarcini de serviciu diferite fata de postul ocupat, intr-un alt compartiment, dar conform studiilor absolvite.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 1 Aprilie 2015
Prin emiterea unei decizii de delegare de atributii se poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare, rog urgent ContSters21019 ContSters21019 Am nevoie urgent de un sfat: Sunt angajata intr-o institutie publica la Serv. Fin.Contab, cu atributii specifice acestui compart. in plus am si decizie de ... (vezi toată discuția)
Organizare internã eduardvl eduardvl Bună ziua, Doresc să pun următoarele întrebări: Într-o instituţie bugetară, autofinanţată, un ªef de Serviciu şi/sau de Birou poate emite ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de postul pe care il ocup sau pe care il voi ocupa tavy tavy poate cineva s-a lovit de o asemenea situatie.Lucrez intr-o institutie publica.Am fost cu studii medii timp de 20 de ani,am urmat o facultate de 6 ani,sunt ... (vezi toată discuția)