avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Chemarea executorului in judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Chemarea executorului in judecata

Poate fi chemat in judecata executorul pentru ca accepta o executare prescrisa si din punct de vedere al art. 705 NCPC si 706 NCPC? Si incalca si legea nedepunand la instiintarea de executare titlul executoriu si hotararea de investire a titlului executoriu? Plus ca solicita executarea pe o suma ce nuare sustinere, nu e certa, lichida, nimic? Pentru ce accepta sa execute o creanta din 29.10.2008 cand e prescrisa cu totul? Doresc sa deschid dosar acestui executor si sa cer daune morale, am sanse reale? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 18:08, 1 Aprilie 2015
Faceți contestatie la executare!
Aveti un termen de 15 zile, de la comunicarea incheierii de incuviintare a executarii, in trebuie sa formulati contestatie la executare in care sa aratati toate aspectele la care ati facut referire.
Contestatia se judeca in contradictoriu cu creditorul si se solicita depunerea dosarului de la executor in copii conform cu originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale intr-o contestatie executare wap54 wap54 Am fost executat silit printr-un executor de catre EOS KSI, firma care nu a depus la dosar titlul executoriu iar executorul nu are investirea titlului ... (vezi toată discuția)
Prescriptie dreptului de a obtine executarea silita Irina S. Irina S. In anul 2009, creditorul banca, a solicitat executorului bancar executarea silita a debitorului, prin adresa scrisa, cerere la care a anexat titlul ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)