avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Problema inchiriere nedeclarata la finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Problema inchiriere nedeclarata la finante

In cazul in care am semnat un proces verbal de plata a primei chirii plus garantie si proprietarul nu a declarat la finante faptul ca are un venit de inchiriere si nu a vrut sa redacteze un contract, atunci care sunt consecintele unei reclamatii atat pentru el cat si pentru mine si care sunt modurile prin care pot reclama o asemenea evaziune fiscala in calitate de chirias?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:46, 1 Aprilie 2015
Faceti o sesizare la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice din judetul dumneavoastra.
Dumneavoastra ca si chiriasi nu aveti ce consecinte sa suportati, proprietarul va fi tratat pentru evaziune fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evasiune fiscala....? ContSters89081 ContSters89081 Inchiriere garsoniera. Proprietarul cere un pret, chiriasul ofera sub acest pret si, in plus, nu doreste termenul de minimum 1 an. Proprietarul argumenteaza ca ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare garantie chirie crisstina_ crisstina_ Buna ziua am o intrebare poate ma ajuta cineva.Acum 4 luni am inchiriat un apartament iar recent m-am mutat de acolo si proprietarul refuza sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Chirii mihaelasoltinschi mihaelasoltinschi Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)