avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa timbru

Buna seara!
Am o mare nelamurire in legatura cu taxa de timbru la partaj.
Sunt in proces de partaj,insa nu avem de impartit decat credite si un apartament cumparat prin unul dintre aceste credite.
Stiu ca taxa de timbru este 3% din valoarea partajabila. In acest caz,cand noi impartim numai datorii,practic, cat va fi taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:32, 20 Aprilie 2015
Dupa introducerea actiunii de partaj judecatoria va trimite adresa in care va informeaza ca trebuie sa achitati taxa de timbru si va indica si valoarea acesteia.
Taxa judiciara de timbru se fixeaza de instanta,va fi comunicata cu mentiune ca, daca nu o achitati pana la termenul fixat se va anula cererea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ajutor public judiciar iuliaa123 iuliaa123 Buna seara!am si eu o nelămurire sper sa ma puteti ajuta! Eu am o strabunica careia acum 2 ani ia murit sotul,el avea 4 copii din alta căsătorie.strabunica ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Taxa nadinne nadinne Buna seara! Am o mare nelamurire. Trebuie sa platesc acea taxa de 3% din masa partajabila. Unde trebuie platita aceasta taxa si ce ar trebui sa scrie pe ... (vezi toată discuția)