avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie inaintea dezbaterii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie inaintea dezbaterii succesiunii

buna ziua
putem construi in conditiile in care nu s-a dezbatut succesiunea,obtinand o autorizatie "in devalmasie",daca pot spune asa,adica pe numele a toti trei,urmand a ne intelege pentru succesiune in alta data ?
mentionez ca tatal meu a murit de 18 ani,nu s-a dezbatut succesiune,suntem in viata,eu,fratele meu si mama noastra.
de asemeni,putem utiliza terenurile,ma refer la investitii,faceri in numele tuturor celor trei,adica al meu,al fratelui si al mamei ?
asta pentru ca este prea costisitoare o succesiune,iar banii necesari acesteia i-am investi.
va urmaresc cu atentie sunteti de mare ajutor,drept pentru care va multumesc !
multa sanatate !
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:53, 2 Aprilie 2015
Puteti sa folositi terenurile, insa depinde pentru ce, in anumite cazuri va sunt necesare documente de proprietate pe numele dv. Pentru folosinta in fapt e ok, pentru cea in drept, depinde.
Puteti obtine si o autorizatie, insa nu v-as sfatui in sensul asta.
Discutiile sunt lungi, insa ar trebui sa incheiati macar cateva intelegeri amiabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Popescu Nadia Popescu Nadia buna seara. am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 12 ani tatal meu a decedat. Mama nu a facut succesinea ci acum cand ne-am decis ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii când o parte dintre moștenitori au investit sume importante de bani în proprietate. putem să ne bazăm doar pe titlul de proprietate asupra terenului pentru moștenire? David2018 David2018 Buna ziua. In urma cu mai multi ani, dupa decesul bunicului, mama mea a fost unicul mostenitor al succesiunii, bunica si ceilalti frati ai mamei cedand ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune AD2103 AD2103 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Bunicul si bunica mea din partea mamei au decedat in urma cu 15 ani. S-a făcut succesiune pe casa ... (vezi toată discuția)