avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii / aprobari Coffee Bike
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii / aprobari Coffee Bike

Buna ziua
Am un SRL si vreau sa deschid o mica afecere, vanzarea de cafea dintr-un chiosc ambulant, pe o bicicleta mobile si nu reusesc sa aflu exact ce autorizatii sunt necesare.
La Primaria Sector 4 mi s-a spus ca dansii nu elibereaza autorizatii pentru asa ceva si nu stiu unde sa ma indrume.
La Primaria Sector 1 mi s-a spus ca nici dansii nu elibereaza autorizatii pentru asa ceva, desi in sectorul 1 isi desfasoara activitatea o masina ce vinde cafea din portbagaj.
La Primaria Capitalei mi s-a spus ca nici dansii nu elibereaza autorizatii pentru asa ceva.
Stie cineva ce autorizatii sunt necesare pentru comert intr-un sediu mobil?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AlexModrogan , utilizator 12:50, 5 Mai 2015
Salut,
Ai gasit solutia? , Ca ma interesa si pe mine ceva de genul!
Iti multumesc!
Pana acum nu am gasit, se pare ca cei de la primarie nu vor sa dea autorizatie pentru asa ceva. Practic nu ii intereseaza venituri suplimentare la bugetul de stat...
Numai in Romania se poate intampla sa vrei sa investesti si statul sa nu te lase..
Incercati tot la primarie caci de acolo trebuie sa va dea autorizatia de comert ambulant. Cititi un comentariu pe aceasta tema la adresa [ link extern ]
Buna ziua.
Am citit si am insistat la toate primariile de sector, inclusiv la Primaria Capitalei...nicaieri nu am primit un raspuns pozitiv, decat NU SE OFERA autorizatie pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare !!! Afgan Afgan In primul rand am un srl d . Vand cafea intr-o cafenea mobila( van coffee). Ce acte sunt necesare de la Primaria Munincipiului Bucuresti pentru a iti elibera ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant Lukatoni Lukatoni Buna ziua. Doresc sa stiu daca este necesar sa autorizez un punct de lucru in conditiile in care desfasor o activitate initiala ambulanta dar ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)