Povestea este următoarea.
Copilul meu este la clasa O pregatitoare la o scoala din Bucureşti.
Profesoara de sport mi-a trimis bileţele puse în ghiozdanul copilului că baiatul meu nu este atent la ora. Am trimis soţul la şcoală ( eu fiind la munca) şi l-am rugat să stea de vorba cu Doamna pentru a clarifica situaţia.
Soţul a ajuns cu 10 min inainte de sfârşitul orei şi cu stupoare observă prin geamul scolii de sport că Doamna i-a tras o palmă copilului nostru. (noroc că a fost mai devreme şi a văzut cu ochii lui)
În secunda următoare s-a dus la secretariat a depus o reclamaţie scrisă şi a stat de vorba cu Domnul Director care de altfel acesta a incercat să o scuze spunând ca doamna este debutantă.
După terminarea orei a stat de vorba si cu Doamna si aceasta a negat total spunând că doar a mimat că-i dă o palmă şi începând să se scuze cum că ,sunt copii neascultători, bla...bla....
Întrebarea mea este următoarea:
cum pot proceda ?
măcar să o atenţionez că nu rămîne doar acea reclamaţie făcută la director (care sunt convinsă că nu va produce nici un efect).
Elev
cercetasa
buna ziua,
aseara a venit baiatul meu de la scoala spunandu mi plangand ce i s a intamplat la scoala.
era la ora de sport si juca volei cu colegii lui ... (vezi toată discuția)