avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Sub-măsura 6.1. „Sprijin pentru instalarea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Sub-măsura 6.1. „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”

Buna ziua,

Stiti cumva daca pentru a accesa sub-măsura 6.1. „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” din noul PNDR 2014-2020 este obligatoriu ca solicitantul sa deţina o exploataţie agricolă cu dimensiunea economică cuprinsă între 12.000 şi 50.000 S.O. (valoare producţie standard) si sa aiba studii in domeniul agricol?

Multumesc,


Cel mai recent răspuns: CFMina Consulting , Consultant credite si finantari 12:52, 8 Iunie 2015
Conditiile de accesare se gasesc pe site AFIR sau pe site a ministerului.
Pentru detalii va puteti adresa afir din judetul dvs.

Nimic nu este clar si bine stabilit pana cand acest program nu este semnat si acceptat de UE....astfel incat doar forurile competente va pot indruma.
Este OBLIGATORIU sa aiba/preia exploatatie(i) care sa insumeze o dimensiune economica intre 12mii si 50 mii SO si sa demonstreze ca detine competente pentru a fi instalat ca nou sef al acelei exploatatii * facultate agronomie/liceu agronomic/curs de calificare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 6.1 ciorca ciorca BUNA ZIUA, AS DORI SA STIU CARE ESTE NUMARUL NECESAR DE PUNCTE SO PENTRU ACCESAREA MASURI 6.1 TINERI FERMIERI ,PENTRU SUMA MAXIMA. VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Masura 112 adipro adipro Buna seara, As dori sa accesez fonduri europene pe masura 112 , insa fosta mea sotie in perioada cand eram casatoriti a beneficiat de aceasta masura. Este ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene masura 6.1 florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, Doresc sa infiintez o cultura de plante medicinale (in special galbenele), se pot accesa fonduri prin masura 6.1-instalarea tinerilor ... (vezi toată discuția)