avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare teren cu fundatie neintabulata
Discuție deschisă în Executare silită

executare teren cu fundatie neintabulata

Buna ziua

Am imprumutat bani unui cunoscut cu contract incheiat la notar, cu ipoteca un teren si peroana nu are bani sa ami returneze imprumutul.
Am apelat laun executor judecatoresc care deplasandu-se la fata locului a constatat ca pe teren a aparut o fundatie din beton care nu este intabulata (nu apare in CF).
In cazul in care ma hotarasc sa iau eu terenul in contul creantei ce se intampla cu fundatia?
Va trebui sa cer intabularea fundatiei si dupa aia sa particip la licitatie?
Ce ar trebui sa cer executorului sa ami treaca in publicatia de vanzare ? teren+fundatie neintabulata?
Se poate vinde terenul in aceasta situatie?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 17:46, 2 Aprilie 2015
Fundatia nu se intabuleaza! O constructie se intabuleaza ij baza unui proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor de constructie, adica peste fundatie se construieste si se termina constructia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare pe baza actului de donatie cristinaada cristinaada Buna ziua, sotul meu a primit prin act de donatie, in timpul casatoriei, de la mama lui un teren si autorizatia de construire emisa pentru construirea unei ... (vezi toată discuția)
Cum devenim proprietarii unui apartament care are balcon construit dar nu poate fi intabulat? fr_florentina fr_florentina anul trecut am cumparat un apartament la parterul unui bloc. apartamentul are un balcon de 12 m2 construit de proprietari cu autorizatie de contructie, dar nu ... (vezi toată discuția)
Constructie pe limita de proprietate ArianaArad ArianaArad Vecinul meu si-a construit casa pana la limita de proprietate, fara nici un geam sau alta deschidere inspre mine. Conform PUZ tebuia sa pastreze o distanta de ... (vezi toată discuția)