avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
Ma puteti indruma intr-o problema cu o executare silita,pe scurt:
in 2007 am avut un card de salarii,in acelasi an am ramas fara servici si nu am mai putut plati debitul ,cardul a fost blocat cu o restanta de aproximativ 250 lei.acum am primit o scrisoare cu o hotarare judecatoreasca si executarea silita cu oprire pe salariu de 2000 lei plus 1000 lei cheltuieli de executare,fara drept de contectatie.
e posibil si legal ca dupa atatia ani sa creasca suma si sa nu fiu anuntat in niciun fel?
Mai pot sa fac ceva ?de contestat ,a trecut termenul de 15 zile ,scrisoarea a ajuns la vechea adresa si abia acum mi-a fost imanata .
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:53, 2 Aprilie 2015
nu prea , decat sa incercati o repunere in termen, daca puteti proba cand v-a fost inmanata defapt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru un card de credit Mihaela91 Mihaela91 Buna seara! Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii. Mama mea a avut o datorie pentru un card de credit unde nu a mai putut sa plateasca si s-a ajuns ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita alexiastefania alexiastefania Am primit o somatie de executare silita la care a fost atasat si un proces verbal, pentru un card de nevoi personale neachitat in valoare de 2000 lei. Ce pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare despre penalizarile pentru o executare ... Fanica_1989 Fanica_1989 Buna ziua, am o intrebare despre penalizarile pentru o executare silita. Am avut un credit luat de la un IFN, ramas de platit aproximativ 1000 lei. In luna ... (vezi toată discuția)