avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu locuiesc in apartament, administratorul nu a platit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu locuiesc in apartament, administratorul nu a platit apa si vrea sa ma puna sa platesc o cata parte

buna seara.vechiul administrator nu a platit apa.acum noul administrator,in urma unei sedinte a locatarile a stabilit o cata parte fiecarui apartament ca sa stranga suma de bani care trebuie platita.in acel apartament nu a mai locuit nimeni timp de sapte ani.sunt obligat sa platesc si eu chiar daca nu am locuit acolo timp de sapte ani si nu sunt restant la intretinere?daca da sau nu as dori sa stiu in baza care i legi.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: novac-alin , utilizator 14:51, 3 Aprilie 2015
Știindu-se că pierderile (diferențele) de apă nu se plătesc de către cei care nu mai locuiesc acolo (0 persoane trecute pe listă), logica spune că nu ar mai trebui să plătească alte cheltuieli. Apropo, cum poți abuza de acea familie, s-o pui să plătească apa, adică utilitatea pe care n-a folosit-o ?
Faceți contestație și nu vă lăsați, pentru că legal n-ar putea să vă forțeze să plătiți. Dacă ați avut la rubrica diferențe (pierderi) de apă, 0 lei puși lunar pe Listele de Întreținere (așa ar fi normal și legal), pe ce bază contabilă sau legislativă ar putea să oblige pe cineva la plată ? Deja s-a ajuns la situații delirante în Asociațiile de Proprietari ... acești angajați ai noștri fac orice să discrimineze pe careva !
Asta ar fi culmea, să te pună la plată pentru ceva ce nu consumi, sau, mai rău, n-ai locuit acolo de 7 (ȘAPTE !) ani !? Doar nu se calculează acele neplăți ale acelui Administrator, de acum minim 7 ani ?
Din pacate in Romania este posibil orice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment elenachipuc elenachipuc nu am platit fondul de rulment si fondul de reparatii de 2 ani si in acest timp administratorul mi-a pus penalizari la fonduri astfel incat in prezent am 15 ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere daca nu locuiesc in apartament silvpant19 silvpant19 daca nu locuiesc in apartament administratorul poate trece o pers la listele de intretinere intr un apartament nelocuit? si ce anume trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Am cumpãrat cu datorii sau fãrã? patrocle2012 patrocle2012 Buna ziua, Este vorba despre o chestiune complicată pentru mine (proaspăt proprietar de garsonieră) si, bănuiesc, simplă pentru cei ce activează in ... (vezi toată discuția)