avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare in contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare in contabilitate

Cum se inregistreaza in contabilitatea unei firme, veniturile si cheltuielile din cercetare? Se fac produse software care pot imbunatatii pe cele existente dar si altele noi. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Detalii firma software outsourcing oparvu oparvu Buna ziua, Impreuna cu 3 colegi, vrem sa infiintam o firma de software outsourcing. Noi ne pricepem la software development dar nu si la economie/legislatie ... (vezi toată discuția)
Pfa, cheltuieli deductibile, produse pe care le folosesc dar aparent nu sunt pentru activitățile mele Petrovic Petrovic Sunt PFA plătitor de TVA în sistem real, lucrez pe testare software. Am cumpărat multe produse pe care trebuie să le trec la cheltuieli. Unele dintre ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu reparatii si intretinere oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, Va rog sa imi spuneti in ce cont se inregistreaza materialele cumparate pentru reparatii si intretinere a unor spatii comerciale. Dar tamplaria ... (vezi toată discuția)