avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot beneficia de stimulentul de insertie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot beneficia de stimulentul de insertie?

Buna ziua, am optat pentru concediu de crestere copilului de 1 an (se implinesc pe 4 iunie). Tinand cont ca tatal este obligat sa stea 1 luna cu copilul (dc vrea, dc nu - oricum eu nu mai sunt platita) cand ar trebui sa ies la servici ca sa beneficiez de sporul de insertie? Mai exact, daca ies pe 29 aprilie (cu 1 luna si 6 zile mai repede decat 1 an) - e bine, ma incadrez pentru primirea sporului?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Zirka , utilizator 11:16, 3 Aprilie 2015
1. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa reluati activitatea inainte de a implini copilul 11 luni (chiar si cu o zi inainte).

2. Daca vreti sa reluati activitatea pe 29 aprilie este foarte bine, veti putea beneficia de stimulentul de insertie.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil geoanda geoanda Buna ziua, Am si eu rugamintea sa ma sfatuiti legat de primirea stimulentului de insertie in cazul concediului fara plata. Am nascut pe 30 iunie 2015 si am ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie penesmaria penesmaria Buna ziua, Copilul meu s-a nascut pe 24 august 2012. Am optat pentru ccc 2 ani. Sotul meu lucreaza dar nu vrea sa stea acea luna acasa. Eu vreau sa ma intorc ... (vezi toată discuția)