avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare catre persoane fizice fara casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare catre persoane fizice fara casa de marcat

Buna ziua,

Am un partener de afaceri care are un SRL-D si vinde catre persoane fizice cu factura si chitanta. El zice ca se poate face asta daca aceste vanzari le treci ca si en-gross ca la Metro/Sellgros.
As dori sa stiu daca este conform legii acest lucru si ce demersuri ar fi necesare ca sa pot face si eu asta respectand legea.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:40, 3 Aprilie 2015
magazinele Metro/Selgros au alt regim sunt CASH end CARRY.
nu puteti vinde doar cu factura si chitanta trebuie casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde se poate cumpara marfa? ela1987 ela1987 Buna ziua, am avut control de la vama si ni s-a spus ca nu se poate vinde marfa cumparata de la Billa, Kaufland etc. Am gasit legea 12/1990 care prevede ca nu ... (vezi toată discuția)
Magazin tip selgros claudiaP claudiaP Buna seara, Pentru ca un magazin sa fie de tip Selgros, adica sa poata livra en-gross si persoanelor fizice neautorizate si sa poata factura acestora ce ... (vezi toată discuția)
Este legal ce se intampla la kaufland? lucian.gogioman lucian.gogioman Am o societate si m-au atras preturile de la supermarketul Kaufland, toate bune si frumoase pana acum vreo 3 luni cand am dorit sa cumpar anumite produse ... (vezi toată discuția)