avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Exista software juridice altele decat informare ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Exista software juridice altele decat informare legislativa?

Am nevoie de un instrument care sa imi centralizeze activitatea biroului juridic. Adica sa tina acele registre obligatorii, sa centralizeze contracte si sa le urmareasca viata (acte aditio, notificari, corespondeta pe contract...) intrari iesiri fluxuri de doc...

Exista asa ceva?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 5 Aprilie 2015
Pot exista astfel de programe, insa va trebui sa luati legatura cu firmele care produc astfel de softuri.

[ link extern ] /

[ link extern ] /

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul intrare -iesire ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste completarea registrului de intrari iesiri. Nelamuririle mele sunt: 1. Acest document se completeaza ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei firme anca4 anca4 nu stiu daca a m-ai fost deschis acest subiect. vreau sa-mi deschid o firma de imobiliare dar nu stau prea bine la capitolul acte. Ce acte imi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Timpul real al inregistrarii in conta a actelor din pctele de lucru stan_iulia stan_iulia Am o intrebare, pentru ca sunt chiar bulversata si nu stiu unde sa caut. Lucrez la o societate care are numeroase pcte de lucru in tara, cca 100. Pana acum ... (vezi toată discuția)