avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sentinta favorabila
Discuție deschisă în Executare silită

Sentinta favorabila

Buna ziua,

Acum doi ani m-am angajat intr-o confruntare cu fostul angajator considerand concedierea disciplinara ca fiind abuziva. Atat pe parcursul cercetarii disciplinare cat si pe parcursul procesului fostul anagajator a incercat sa se foloseasca de foarte multe tertipuri, insulte si calomnii la adresa mea, in speranta ca ma va descuraja. A modificat acte in timpul procesului, implicit un act trimis catre expertiza grafoscopica unde bineinteles ca a fost descoperit.
Desi am castigat procesul___
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia formulată de contestatorul G.B. în contradictoriu cu intimata S.C. A.S. S.R.L.. Anulează decizia emisă de intimată privind desfacerea disciplinară a contractului de muncă al contestatorului. Obligă intimata să-l reintegreze pe contestator pe postul şi funcţia deţinute anterior desfacerii contractului de muncă şi să-i plătească o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi actualizate precum şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul începând cu data de 18.01.2013 şi până la data reintegrării efective. Obligă intimata să plătească contestatorului suma de 1550 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Obligă intimata să plătească statului suma de 900 lei cu titlu de ajutor public judiciar de care a beneficiat contestator. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunal. Pronunţată în şedinţa publică de la 11.02.2015.
Document: Hotarâre 388/2015 11.02.2015

Avocatul mi-a explicat cum ca ar fi executorie, am cerut punerea in executare a sentintei incepand cu 1 marte 2015, insa dupa mai bine de 20 de zile de la scrisoare nu a raspuns nimeni.
Avocatul mi-a explicat ca in aceste conditii trebuie sa intentam un proces penal pentru a-mi intra in drepturi.
Va intreb este necesar un proces penal pentru executarea silita a sentintei?
Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare
ce anume reprezinta... 10 zile de la admiterea sentintei sau de la motivarea acesteia?
Cu respect,
G.B.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:24, 4 Aprilie 2015

Este vorba despre 10 zile dupa comunicarea partilor a hotararii motivate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uz de semnatura - solicitare copie dupa o reclamatie in vederea sustinerii unei actiuni in instanta Kopernic Kopernic Un cetățan x a câștigat la judecătorie un proces de calomnie, o femeie fiind obligată să-i plătească daune morale de 100 lei pentru insultă. La ... (vezi toată discuția)
Insulta superior - abatere disciplinara? poate fi considerata insulta superior ierarhic abatere disciplinara, motiv de concediere? circumstante atenuante: stres, cedare nervos rog raspuns urgent, ... (vezi toată discuția)
Consecinte email calomnios matache-m matache-m Buna ziua. Am o intrebare referitoare la un email trimis catre fostul angajator. Dar sa incep cu inceputul. Am lucrat timp de 6 luni la o anumita firma. ... (vezi toată discuția)