avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Legea fondului funciar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Legea fondului funciar

Comisia de lichidare C.A.P.-ului putea legal sa vanda terenul care a fost in folosinta statului dar proprietarul in cartea funciara a ramas tot persoana fizica,mentionez ca sunt si cladiri pe o mica parte de teren,dar cel mai mult era gol.Mi-am facut intabularea pe terenul bunicilor mei si mi-a fost anulat certificatul de mostenitor pe motivul ca era vandut de comisie.Acum acolo functioneaza o societate privata,mai pot sa-mi recuperez propietatea.:(

Alte discuții în legătură

Anularea in parte a calitatii de mostenitor legal printr-o hotarare judecatoreasca.este posibila? rodicatimu rodicatimu Imobilele care fac obiectul acestei cauze au fost luate in mod abuziv prin Hotararea Consiliului De Ministri nr 308din februarie 1953.Aceste imobile n-au fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)
Tentativa de vanzare prin frauda, stopare rodicatimu rodicatimu Buna sunt agitata pentru ca ieri cautand sa-mi cumpar o locuinta intr-o localitate unde urmeaza sa recuperam(prin mostenire) terenul folosit de C.A.P. am gasit ... (vezi toată discuția)