avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ADP2 posibil abuz.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ADP2 posibil abuz.

Buna ziua, am depus o cerere la ADP sector 2 pentru loc de parcare cu 7-8 ani in urma si un dosar conform legii.Am primit nr. de inregistrare(bon) si in prezent la solicitarea mea privind situatia cererii, raspunsul a fost ca nu ma gaseste in baza de date. Posibil ca in urma unei sesizari la adresa lor sa-mi fi distrus dosarul. Unde sa reclam asta? X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters355074 , utilizator 22:54, 5 Aprilie 2015
Sesizati oficial situatia cu care va confruntati la seful compartimentului sau la viceprimarul care raspunde de respectivul serviciu
sa fim seriosi, decizia/abuzul nu-l face un "amarat" de la arhiva fara sa primesca de la cineva superior comanda. Am nevoie de o cale de sesizare catre o institutie abilitata sa duca pana la capat investigarea. Am cerut acm sa-mi comunice cu ce nr de tel. sunt inregistrat sa vad daca mi-l spun, acesta fiind trecut in dosar/cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Din luna mai 2022 un domn a facut o obsesie pt mine si vrea sa ... camelian camelian Din luna mai 2022 un domn a facut o obsesie pt mine si vrea sa avem o relatie. Ma urmareste, imi trimite mesaje. L-am blocat pe facebook, pe nr. Suna de pe ... (vezi toată discuția)
Se poate ca un dosar penal sa fie cercetat timp de 1 an si ceva fara ca un procuror sa fie numit sa se ocupe de el??? jeanking jeanking pe langa faptul ca,dosarul afost cercetat de politist mai bine de un an de zile ,intr-o cauza simpla,si politistul mi-a tot spus ca trebuie sa se consulte cu ... (vezi toată discuția)