avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din luna mai 2022 un domn a facut o obsesie pt mine si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din luna mai 2022 un domn a facut o obsesie pt mine si vrea sa ...

Din luna mai 2022 un domn a facut o obsesie pt mine si vrea sa avem o relatie. Ma urmareste, imi trimite mesaje.
L-am blocat pe facebook, pe nr. Suna de pe diverse nr de tel,
Am facut plangere la politie am primit raspuns ca daca nu inceteaza va suporta masurile legii. Cum nu a incetat am facut o alta sesizare la care a spus ca i se va face dosar penal pt hartuire. Intre timp am facut 5. Din 17 aug decand am primit raspuns de la politie ca ii va intocmi dosar penal nu am primit niciun raspuns. Eu doar fac sesizari sunt chemata sa dau declaratie si atat. Pe ei nu l-au chemat la audieri.Asteapta sa le stranga pe toate.
Vineri iar m-a cautat la domiciliu. Am chemat politia, l-au gasit in fata blocului. Am facut o alta sesizare, dar nu se ia nicio masura impotriva lui.
Ce pot face sa schimb sa scap de individ?
Politia este clar ca nu face nimic. Astepata sa imi dea in cap sau sa ma violeze.
Cel mai recent răspuns: camelian , utilizator 11:47, 4 Octombrie 2022
mergeti la politie si intrebati care e cursul cercetarii, ;uati numele celui care se ocupa de lucrare.
faceti plangere l;a parchet si spuneti si ca se tergiverseaza cercetarea.
Politista care se ocupa de caz asteapta sa stranga sesizarile si sa ma mai cheme odata pt declaratie. Ce o sa faca acum ca vineri am facut alta.
Adica cum ? sesizarile sunt alea care sunt, ce mai asteapta ? de unde stie ca o sa mai faceti ?
Daca nu aveți avocat nu va rămâne decât sa așteptați.
Merg destul de greu aceste dosare fără avocat.

Faceți și cereri scrise.

Daca aveti mai multe plângeri se vor conexarea.

Nu va pot da mai multe detalii din același motiv pentru care politia nu va informează...

Scris din București 2022
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
De ce nu ma informeaza?
Azi am fost la parchet si am cerut urgentarea solutionarii dosarelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala tergiversata si ulterior clasata seny2015 seny2015 Buna ziua, Anul trecut am depus la parchet o plangere penala, care a repartizat-o spre rezolvare organului de urmarire penala. Acesta m-a chemat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)
Cercetarea penala /consultare si copiere dosar de catre inculpat mariusica92 mariusica92 Buna ziua .Sant cercetat si urmarit penal intr-un dosar privind infractiunile de abuz de incredere si amenintare.Inca din luna iunie cand mi-a fost adus la ... (vezi toată discuția)